Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"


Η κουλτουρα του κομμουνισμου τοσο στη ρωσια, οσο και στην Κινα ειναι που κανει τη διαφορα, σε αντιθεση με τη θρησκευτικη παραισθηση του "περιουσιου λαου" και τη ψευδαισθηση του "ολοκαυτωματος", που ταυτισε την εθνικη συνειδηση του δηθεν θυματος του Ισραηλ με το θυτη ~ εγκληματια, το ναζισμο.
Στη χωρα μας η ταυτιση αυτη εχει τις ριζες της στη φασιστικη παρακρατικη οργανωση των "Κενταυρων", που σημερα αποτελουν το ψευτικο δημοκρατικο κοσμημα και την Αχιλλειο πτερνα της μνημονιακης δικτατοριας.

ΥΓ. Περιορισα τελευταια τη σχολιογραφια μου, λογω μιας ατυχους εμπλοκης και καταστροφικης μου παραμβασης στο συστημα της αντιμνημονιακης αεραμυνας, το BlackBerry, που ελπιζω με την παρεμβαση του ξενου παραγοντα, των Αγγλων, γρηγορα να αποκατασταθει, γιατι κακα τα ψεματα δεν συναδει με τα θερινα ηθη και εθιμα της Χαλκιδικης, μπροστα στα περιουσια κορμια των ολιγαρχισων, να δεσμευω τα οπτικα ρανταρ της ορασης μου στην οθονη ενος υπολογιστη.
Αντιθετα ο τηλεφωνικος κειμενογραφος ειναι σαν μια παρτιτουρα, που ο εκτελεστης ~ χειριστης βλεπει ταυτοχρονα και το ρανταρ ~ παρτιτουρα και το θυμα ~ μαεστρο, κλειδωνοντας το στοχο που πυραυλου εδαφους εδαφους στη θερμοτητα του καυτου κορμιου του θυματος... και οποιον παρει ο χαρος.
Ουκρανικη προβοκατσια η (διαζευκτικο, δεν μπορω να βρω με τιποτα στο Samsung τον τονο) "τρομοκρατια".
Σε καθε περιπτωση Αμερικανικος κωλοδακτυλος.
Τελικα, η coda απεκτησε Μπετοβενικα χαρακτηριστικα ως προς το μεγεθος, ενω ο πυραυλος ρωσικα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου