Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


(Χρονογραφικη διατριβη επι πολιτικη υφηγεσια, καθοτι η διατριβη επι πολιτικη ηγεσια εχει ηδη εκπονηθει απο το "μελλοντικο ηγετη", που αναμενει στη waiting list της ηγεσιας)

Καλοκαιρι στη Χαλκιδικη χωρις τη γυναικοπαγιδα, τη BMW Z3, δεν γινεται, με την απολυτη φαντασιωση να ανοιγεις την οροφη και να πηδανε μεσα τα ποντικια, συγγνωμη, οι γυναικες ηθελα να πω, παρασυρμενος απο την ποντικοπαγιδα.
Ετσι, εσφιξα την καρδια μου σε εναν ιστορικο συμβιβασμο με το φορολογικο φασισμο του μνημονιου και αφου κατεβαλα τα σχετικα τελη και την ασφαλεια, παρελαβα απο την οικονομκη εξουσια της εκτακτης αναγκης (κατα τον Νικο Πουλαντζα φασισμος), τη ΔΟΥ και εφορια καλουμενη ως εφορουσα και εφορμουσα, τις νομιμες πινακιδες, ειμαι ετοιμος να φορτισω τις μπαταριες μου και οχι σαν τον αληστου πολιτικου καλλους κα'λο ανεψιο του μεγαλου "εθναρχη" και πρωην "πολιτικο μεγιστανα" υπουργο των συγκοινωνιων, που φορτιζε τις μπαταριες του αυτοκινητου του με πλαστες πινακιδες.
Τις δικες του μπαταριες τις φορτισε λιγες μερες μετα τη συλληψη του σε εξωτικο παραδεισο.
Η γυναικοπαγιδα, λοιπον, βγηκε απο την απομονωση της φορολογικης κρατησης, περιπου ετοιμοπολεμη.
Και λεω περιπου, γιατι πρωτα ~ πρωτα δεν υπηρχαν τα θηραματα των Ρωσιδων ολιγαρχισων, μια και ο πολιτοκτονος και οικονομοκτονος "μελλοντικος ηγετης" εγινε πεοκτονος και Ρωσοκτονος, ζηλευοντας τη δοξα του Βασιλειου του Βουλγαροκτονου, υστερα απο τα σταυροπροσκυνηματα των Γερμανων (χρησιμοποιω κεφαλαιο Γ για να τιμησω τη γραμματικη και οχι το ανθρωποκτονο εθνος) και τις εφαψιες των ναζιστων του Κιεβου.
Υστερα γιατι η γυναικοπαγιδα, η BMW, ειχε μερικα κουσουρια, με σοβαροτερο και ακριβοτερο την κατα το δοκουν λειτουργια του πινακα οργανων.
Αντε το στροφομετρο και ο δεικτης της βενζινης δεν ηταν απαραιτητα, ο δεικτης, ομως, της θερμοκρασιας του κινητηρα εσωτερικης καυσης δεν αναπληρωνοταν απο αυτον της εξωτερικης καυσης που λειτουργουσε, μετρωντας αλανθαστα τη θερμοκρασια καθε κορμιου, που καθοταν στη θεση του συνοδηγου.
Ευτυχως, που το αυτοκινητο διαθετει θερμαινομενα καθισματα, που κανει αρκετα ευκολη το χειρισμο του θερμοστατη της συνοδηγου.
Το κοστος του πινακα των οργανων μαζι με τη φυσα κωδικοποιησης αγγιζε στις ελληνικες αντιπροσωπειες τα 1.000 ευρω.
Υστερα, ομως, απο σχετικο τηλεφωνημα μου στην αντιπροσωπεια της αρχουσας εξουσιας της Ευρωπης και Αγγελας φυλακα των απανταχου της Ελλαδας προσκυνητων και υποτακτικων του ναζισμου, της Γερμανιας, που, λογω κεκτημενης λιτοτητας, προσδιορισε το κοστος μαζι με τα μεταφορικα στα 750 ευρω και σχετικες σκληρες διαπραγματευσεις με Ελληνα εισαγωγεα, οχι, βεβαια, τοσο σκληρες σαν αυτες που κανει η κυβερνηση με τους δανειστες, πληγωνοντας τα τρια τερατα  της καπιταλιστικης χρηματοπιστωτικης κολασεως, που βλεπουν τον εφιαλτη του Αδωνι στον υπνο τους και τρεχουν εντρομα να γλυτωσουν απο την παροιμιωδη διαπραγματευτικη του δεινοτητα, που μετετρεψε τη χωρα απο απεραντο φρενοκομειο σε απεραντο πιθηκοτροφειο, κατορθωσα να τον αποκτησω (τον πινακα των οργανων, οχι τον Αδωνι, γιατι αυτος δεν εχει κτητικο γενος, δοσμενος ψυχη τε και σωματι στην υποτελεια του μνημονιου) στην τιμη των 730 ευρω, χωρις προαπαιτουμενα, ισοδυναμα μετρα και μοναρθρα νομοσχεδια του τυπου της δημοκρατιας των Μαο Μαο.
Για τον προγραμματισμο και την τοποθετηση του πινακα των οργανων απευθυνθηκα σε ειδικευμενο, αλλα οχι εξουσιοδοτημενο, συνεργειο με πολυχρονη πειρα στα Γερμανικα αυτοκινητα και ειδικοτερα τη BMW, σε χωριο της Χαλκιδικης, κανοντας κι εγω πραξη για πρωτη φορα στη ζωη μου μια ΠαΣοΚικη παπαρολογια, την αποκεντρωση.
Οταν ειπα στον μαιτρ του συνεργειου, πως οι Γερμανοι με πληροφορησαν, πως κωδικοποιησαν τον πινκα, χαμογελασε, λεγοντας, πως απλα κωδικοποιησαν τις βασικες λειτουργιες (ως λαος των βασικων ενστικτων) και θα επρεπε να μεταφερθουν τα δεδομενα του παλιου πινακα στο νεο, πραγμα που εγινε με απολυτη επιτυχια, αποκαλυπτοντας με την εναρξη της λειτουργιας του νεου πινακα, πως ειχε παραμεληθει η τακτικη συντηρηση του αυτοκινητου, αφου εβγαζε για λιγα δευτερολεπτα κατα την εκκινηση του κινητηρα την οπτικη ενδειξη πως απαιτειται service, ευτυχως χωρις ηχητικη ενημερωση, η οποια πριν χρονια σε ενα Saab 900 coupe της κορης μου, μου αναγκασε να ταξιδευσω απο τις Βρυξελλες στη Θεσσαλονικη με τις πενθιμες κωδωνοκρουσιες μιας αναλογης οπτικης και ηχητικης, δικην πενθιμης καμπανας, προειδοποιησης.
Ο μαιτρ του συνεργειου ηταν σαφης.
Αν δεν μ' ενοχλει η στιγμιαια οπτικη προειδοποιηση μπορει να παραμεινει και να διαγραφει στο επομενο service.
Αν μ' ενοχλει μπορουσε να τη διαγραψει αμεσως, αλλα υπηρχε η πιθανοτητα να μπερδευτει ο εγκεφαλος,
Τι αλλο να περιμενεις απο εναν γερμανικο εγκεφαλο, που εχει γονιδιακο του γνωρισμα τη βλακεια.
Αποφασισα να αποδεχτω τη στιγμιαια προειδοποιηση, εξαλλου, εμεις οι Ελληνες εχουμε χωνεψει και αλλα στιγμιαια πραγματα, οπως το στιγμιαιο εγκλημα της χουντας, που ανεβασε την τιμη της στιγμης στα επτα χρονια στο δικαστικο καθαρτηριο της εξουσιας, παρα να δημιουργησω προβλημα στις συναψεις της λευκης ουσιας, που στην περιπτωση των γερμανικων εγκεφαλων ειναι μαυρες, μελανοχιτωνες.
Παραπλευρως της Ζ3 "θεραπευοταν" θηριωδες τζιπ Mercedes Γερμανου τουριστα, πανω στο οποιο φιγουραριζαν περηφανα τα αρχικα του επισημου μετατροπεα AMG, με προβλημα στο εξαρτημα της προθερμανσης (πετρελαιοκινητο γαρ), που αντικατασταθηκε αλλες οχτω φορες στη Γερμανια και δυσλειτουριες στον εγκεφαλο.
Ο Γερμανος ιδιοκτητης ηταν απαρηγορητος και δεν μπορουσε να καταλαβει, πως ενα τοσο καινουργιο αυτοκινητο, που το τιμησε με τις βιταμινες της AMG, μπορουσε να εχει αυτα τα προβληματα.
Ο μαιτρ του συνεργειου ηταν αφοπλιστικος στην εξηγηση του, που μας καθηλωσε:
Οταν ενας αθλητης παιρνει αναβολικα για να αυξησει τη δυναμη του, πετυχαινει το στοχο της νικης, αλλα πασχουν τα οργανα του.
Αυτο ακριβως συμβαινει και με τα "αναβολικα" της AMG.
Αθανατε Ελληνα χωριατη, που εδωσες στους βαρβαρους τα φωτα της εξυπναδας σου, αυτη που στερηθηκε η πολιτικη σου ηγεσια, γιατι προγραμματσε τον εγκεφαλο της στα συνεργεια ~ πλυντηρια των αμερικανικων "πανεπιστημιων".
Αθανατε Ελληνα χωριατη, που οπως διαπιστωσε πριν λιγες μερες εποχουμενος σουλατσαδορος, διερχομενος απο το καφενειο του χωριου μου, λεγοντας "εσεις οι χωριατες ειστε αγραμματοι, αλλα σοφοι" και απο τοτε ολοι γελαμε, λεγοντας πως ειμαστε σοφοι, ξεχνωντας το χωριατες.
Εξαλλου, ο "Αρχοντοχωριατης" του Μολιερου ειναι επιτιμητικο προσωνυμιο της Δυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου